addi

Lace Rondbreinaalden

Vanaf € 6,90  Vanaf € 6,90

Kies Lengte / Dikte

addi Lace rondbreinaalden met extra lange, dunne en spitse (maar niet te spits!) naaldpunten voor fijne garens en delicate breitechnieken. De langere punt en het gladde oppervlak maken het gemakkelijker om de steken te ‘pakken’ in zelfs het dunste garen, en ze zijn daarom de perfecte keuze, als je houdt van snel en behaaglijk breien. En je krijgt natuurlijk een prachtig resultaat! Deze Rondbreinaald is speciaal geschikt voor fijner breiwerk.

De addi Lace Rondbreinaald heeft een sterke, flexibele, rode kabel, en perfecte overgangen tussen punt en kabel, dat maakt het werken ermee een geweldige ervaring.

Het hoofdkantoor van addi zit in Duitsland en de producten worden ook geproduceerd in Duitsland. Met addi’s gereedschap ben je verzekerd van kwaliteit met een lange levensduur! De naalden zijn nikkelvrij en kunnen daarom ook gebruikt worden door mensen met een nikkelallergie.

Materiaal: Nikkelvrij messing, gecoat 
Lengte: 40 cm - 60 cm - 80 cm
Maten: 2,0 - 2,25 - 2,5 - 2,75 - 3,0 - 3,25 - 3,5 - 3,75 - 4,0 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 - 6,5 - 7,0 - 8,0 mm

Addi heeft ervoor gekozen om de lengte en maat direct op de kabel te drukken - zeer praktisch.


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken