Hobbii

Binnenkussen - Deluxe

42 x 42 cm

BESPAAR 10,90 € 10,90 €

Levering 2-6 Werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,49 € / Gratis vanaf 79,00 €

Dit is echt een fijn binnenkussen, waar je zelf een hoes voor kunt haken/breien en daarna kunt gebruiken voor steun aan armen, nek, schouders, rug, etc als je veel haakt en breit. Plaats het kussen bijvoorbeeld onderin de rug, in de nek, onder de knieën, als je met de benen omhoog zit. Kort gezegd, hij komt overal van pas waar je extra steun nodig hebt.

Het kussen is gevuld met kapok, dat zich goed aanpast naar je lichaam.

Als je nog nooit van kapok hebt gehoord, dan introduceren we het graag aan je, want kapok is een heel fijn, milieuvriendelijk product

De kapokvezels komen uit zowel Zuid-Amerika, Afrika als Azië. Kapok is CO2 neutraal, omdat de bomen meer CO2 absorberen, dan het transport kost van het bos naar de gebruiker.

De kussens worden geproduceerd in een Deense naaistudio in Vietnam, waar grote waarde wordt gehecht aan kwaliteit en de arbeidsomstandigheden van de werknemers.

Het kussen is verkrijgbaar in een basic versie, gevuld met polyester, en een deluxe versie, gevuld met het natuurlijke materiaal kapok.

Aanbevolen wordt om eventuele vlekken te behandelen met een warm, vochtig doekje met milde zeep.

Materialen:
Overtrek: Katoen
Vulling: Kapok

Afmetingen:
Ca. 42 x 42 cm


Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (3)

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken